Al twintig jaar werk ik met veel plezier in de hulpverlening. Ik heb veel ervaring in het werken met jongeren en gezinnen in de (gesloten) jeugdzorg en in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Eén van de meest leuke dingen in mijn werk is dat ik zoveel verschillende mensen ontmoet. Mensen in mijn spreekkamer realiseren zich dat misschien niet, maar ik leer ontzettend veel van ze. Bij ontmoetingen en verhalen van zowel ouders als jongeren, echtparen of andere belangrijke betrokkenen; voorop staat dat ik contact met ze wil maken. Vanuit contact en de klik kunnen we kijken of ik degene ben die een tijdje met jullie mee kan lopen en mee kan denken in hoe jullie samen verder willen. Vanuit verbinding, een breed begrip, omdat ik geloof dat we allemaal die behoefte hebben; om gezien en gehoord te worden en ons verbonden te voelen met de ander.

Ik zie therapie en coaching als een combinatie van empathie en uitdaging.
‘You need the kick and the stroke’. Wat eigenlijk zoveel betekent dat je een therapeut wilt die je niet alleen ‘aait’, erkenning en begrip geeft, je wilt ook uitgedaagd worden. Dat is wat ik graag samen met jou of jullie wil gaan doen.

Naast relatie-en gezinstherapie in mijn praktijk geef ik ook trainingen in het systemisch werken en denken aan verschillende (hulpverlening)organisaties. Ik werk naast mijn praktijk ook als systeemtherapeut bij GGZ Friesland. Ik werk daar op de crisisafdeling van de kinder-en jeugdpsychiatrie welke bestaat uit een kliniek en een ambulante afdeling (IHT).

Zelf ben ik -samen met mijn zoons- woonachtig in Leeuwarden. Ik zou over mezelf kunnen zeggen dat ik enthousiast ben, een open persoon met een groot inlevend vermogen en ik van een uitdaging hou. Ik schuw emoties niet en zal ze ook benoemen in onze gesprekken; zowel de verdrietige, schaamtevolle en pijnlijke, maar ook met humor. 

Mijn energie kan ik ook goed kwijt in het hardlopen. Tijdens het hardlopen kan ik veel nadenken en dingen op een rijtje zetten. Soms is het ook juist goed om het denken even te stoppen en te genieten van de natuur en de verschillende seizoenen. Ik vind het leuk om verbaasd of verrast te zijn over mijn eigen doorzettingsvermogen en kracht als ook die van de natuur. De foto’s op deze website zijn dan ook momentopnames van mijn hardloop-rondes. Ik hoop jou of jullie ook te helpen die stap verder te maken. In welk tempo dan ook.

Ben je geïnteresseerd?
Vraag nu een vrijblijvend intakegesprek aan!

Kenmerken van Elisabeth

  • Open

  • Verbindend

  • Humor

  • Leergierig

  • Creatief

  • Eerlijk

  • Spontaan

  • Doortastend